Verzekeringskantoor Pieter Deckers

Altijd een stapje voor

Boek uw afspraak

Verzekeringskantoor Pieter Deckers

Wij helpen je graag verder met de juiste verzekeringsoplossingen voor jouw bedrijf, onderneming en gezin, steeds op jouw maat en met aandacht voor persoonlijk advies en een optimale service. 

Heb je vragen of wil je een verzekering afsluiten? Kom gerust even langs tijdens onze kantooruren,  contacteer ons telefonisch of stel je vraag via onze KBC chat. Wil je je dossier graag persoonlijk bespreken, maak daarvoor gerust een afspraak. We zorgen er dan voor dat de juiste medewerker jouw dossier in detail kan bespreken en advies kan verlenen. Maatwerk en persoonlijk advies wanneer jij het nodig hebt, dat vinden we erg belangrijk!

Heb je een schadegeval?

Wil je een ongeval, schade of ziekenhuisopname aangeven? Dat kan heel eenvoudig via de digitale schade aangifte in KBC Mobile of KBC Touch!
Lees meer

Verzekeringen

Verzeker je bedrijf, gezin, je woning, je voertuig, je reis en zelfs je hond en slaap op beide oren.
Particulieren Ondernemers Verenigingen

Heb je vragen over je verzekeringspakket of wil je een nieuwe verzekering afsluiten?

Neem dan gerust contact op met ons of kom langs in ons kantoor. We bekijken samen welke verzekeringen het best bij jouw situatie past.
Contact

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Wij werken tijdelijk op afspraak!

Wegens de verstrengde maatregelen in de provincie Antwerpen, en specifiek ook stad Antwerpen, werken wij tijdelijk enkel op afspraak.
Gaat het om een dringende opvolging, dan maken wij een afspraak op kantoor of op locatie. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Andere vragen volgen we telefonisch of digitaal op.

Ons kantoor is bereikbaar via mail kantoor.pieterdeckers@verz.kbc.be of via telefoon 03 344 41 62.

Draag zorg voor jezelf en voor anderen!Coronavirus